Ecuador (Økologisk)

69.00 DKK

Dette er en sofistikeret, frisk og delikat lysristet kaffe. Den har en solid krop med en markant syre og elegante nuancer af tomat og citrus.
Ecuador ligger geografisk godt i forhold til kaffedyrkning. Denne kaffe kommer fra den sydlige provins Zamora Cinchipe, som ligge i Andesbjergene – Her er temperaturen stabil året rundt. Vand fra gletsjere og en høj mængde nedbør sørger for rigelige mængder vand til planterne.

Anbefalet til brygning på:  Aeropress, Stempel kande, Pour-over, Kaffemaskine

    

Ryd
Vi rister næste gang:

Varenummer (SKU): 16 Kategori:

Beskrivelse

Oprindelse: Ecuador

Region: Loja

Producent: Coop. Bagua Grande

Bønnetype: Arabica

Undersort: Varierende

Specifikation: Altura EP (SHG)

Forarbejdning: Vasket og kontrolleret tørring.

Vækst: 90% af markerne i området ligger i mellem 800-1200 meters højde. Her har planterne de optimale forhold og her bliver produceret en af de fineste varianter af Altura.

Yderligere info: Det sydlige højland i Ecuador er ideelt til kaffedyrkning, og er perfekt til at dyrkning af finere sorter af Arabica bønnen. Der er stor diversitet i området, der dækker over bjerge, gletsjere, dyb regnskov og kaffeplantager i skyggerne af yderdelen af regnskoven. Dette gør, at kaffen bliver meget

kompleks og spændende. Temperaturen i området er stabil mellem 18-24 grader året rundt. Der falder 1200 mm regn årligt og rigelige mængder af gletsjervand, gør at planterne aldrig mangler vand.

I 1997 påbegyndtes en renovering af plantagerne i området. Her omlagde man produktionen til økologisk dyrkning og begyndte at fokusere mere på levevilkårene for bønderne i området – dette gør, at man har hævet kvaliteten af høsten, og ikke mindst livskvaliteten for familierne som dyrker kaffen. I området er små enklaver af 15-20 familier, som samarbejder omkring høsten og de øvrige processer – herunder vaskning og tørring.

Yderligere information

Mængde

250 Gram, 500 Gram (Spar 7%), 1000 Gram (Spar 19%), 3000 Gram (Spar 29%)

Variant

Hele bønner, Malet til filter, Malet til stempel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ecuador (Økologisk)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kaffeprodukter

Klik på den ønskede variant og læs mere - Vi har produkter til enhver smag!
Klik her og se alle vores kaffeprodukter