Ecuador – Grønne bønner

89.00 DKK409.00 DKK

Oprindelse: Ecuador

Region: Loja

Producent: Coop. Bagua Grande

Bønnetype: Arabica

Undersort: Varierende

Specifikation: Altura EP (SHG)

Forarbejdning: Vasket og kontrolleret tørring.

Vækst: 90% af markerne i området ligger i mellem 800-1200 meters højde. Her har planterne de optimale forhold og her bliver produceret en af de fineste varianter af Altura.

Yderligere info: Det sydlige højland i Ecuador er ideelt til kaffedyrkning, og er perfekt til at dyrkning af finere sorter af Arabica bønnen. Der er stor diversitet i området, der dækker over bjerge, gletsjere, dyb regnskov og kaffeplantager i skyggerne af yderdelen af regnskoven. Dette gør, at kaffen bliver meget

kompleks og spændende. Temperaturen i området er stabil mellem 18-24 grader året rundt. Der falder 1200 mm regn årligt og rigelige mængder af gletsjervand, gør at planterne aldrig mangler vand.

I 1997 påbegyndtes en renovering af plantagerne i området. Her omlagde man produktionen til økologisk dyrkning og begyndte at fokusere mere på levevilkårene for bønderne i området – dette gør, at man har hævet kvaliteten af høsten, og ikke mindst livskvaliteten for familierne som dyrker kaffen. I området er små enklaver af 15-20 familier, som samarbejder omkring høsten og de øvrige processer – herunder vaskning og tørring.

Ryd
Vi rister næste gang:

Varenummer (SKU): 231g Kategori:

Yderligere information

Mængde

500 Gram, 1000 Gram (Spar 18%), 3000 Gram (Spar 28%)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ecuador – Grønne bønner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *Kaffeprodukter

Klik på den ønskede variant og læs mere - Vi har produkter til enhver smag!
Klik her og se alle vores kaffeprodukter